17 juni 2017 Sponsoractie Foundation Burgland Charitas!

 

LOGO sponsoractie zonderOp D.V. zaterdag 17 juni 2017 organiseert Foundation Burgland Charitas een sponsoractie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bouw van een multifunctionele school in Milange (Mozambique). De medewerkers van de Burgland Groep en hun gezinnen zetten zich hiervoor in door te fietsen, steppen, hardlopen, zwemmen, kanoën of zelfs te survivallen. Ook wordt een veiling georganiseerd om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen voor dit goede doel!

Met de bouw van de school in Milange-Mozambique kunnen kleuteronderwijs, basisonderwijs, vakonderwijs, training van community-werkers en universitair onderwijs onder één dak plaatsvinden. Het nieuwe gebouw heeft een vloeroppervlak van ruim 225 m². Het project wordt samen met partnerorganisatie ESPANOR gerealiseerd.

Het schoolgebouw biedt ruimte om de enorme groei van de reeds bestaande onderwijsactiviteiten te faciliteren, zodat nog meer kinderen naar school kunnen en nog meer jongeren een vak kunnen leren. Hiermee kunnen zij een zelfredzaam bestaan opbouwen.

Met deze actie kunnen wij bijdragen aan de ontwikkeling van één van de armste landen van Afrika: “Want onderwijs, dát is de motor van ontwikkeling”.

Voor de realisatie van de school is een bedrag nodig van € 90.000,-. Daarvoor zoekt Burgland Charitas donateurs. Uniek is dat dit project wordt meegefinancierd door stichting Wilde Ganzen. Op iedere gift geven zij een premie van 50%. Daarmee heeft uw gift 50% meer impact.Spettter 1

Steun daarom onze sponsoractie en maak met uw bijdrage goed christelijk onderwijs mede mogelijk voor kinderen en jongeren in Mozambique.

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin